Jiří Mádl (Lukáš Hora) - seriál Znamení koně

Jiří Mádl (Lukáš Hora) - Znamení koně

Jiří Mádl - Lukáš Hora

Datum narození: 23.9.1986
Znamení: váhy

Charakteritika postavy Davida Hory: Nevlastní bratr Davida Hory, který dokončuje veterinu.

Teenagerovský idol Jirka Mádl patří v současnosti k našim nejslibnějším mladým hercům, o čemž svědčí jak jeho nominace na Objev roku v anketě TýTý, tak i fakt, že jde z role do role.

Píše scénáře a divadelní hry, skládá písničky a zajímají ho vědy jako psychologie, astrologie a grafologie. Film Snowboarďáci ho společně s Vojtou Kotkem katapultoval mezi mladé herecké talenty českého filmu. Na jaře 2007 účinkoval v tanečním pořadu TV Nova Bailando.

V dubnu 2010 se účastnil společně s Marthou Issovou a Petrem Zelenkou přípravy klipu určeného pro mládež „Přemluv bábu a dědu, ať nevolí levici,“ který zvedl vlnu vášní a stal se tématem polemiky na stránkách osobních blogů i internetových periodik.

Filmografie

  • 2015 - Správnej dres
  • 2014 - Znamení koně 2
  • 2014 - Vejška
  • 2014 - Všiváci
  • 2014 - Život a doba soudce A. K.
  • 2013 - Colette
  • 2012 - Čtyři slunce
  • 2012 - Konfident
  • 2012 - Probudím se včera
  • 2011 - Borgia
  • 2011 - V peřině
  • 2011 - Znamení koně
  • 2010 - Přemluv bábu
  • 2009 - Ctrl Emotion
  • 2009 - Láska rohatá
  • 2009 - Naděje
  • 2009 - Peklo s princeznou
  • 2009 - Ulovit miliardáře
  • 2009 - We Shoot with Love
  • ...