Tereza Voříšková (Klára Kalinová) - seriál Znamení koně

Tereza Voříšková (Klára Kalinová) - Znamení koně

Tereza Voříšková - Klára Kalinová

Datum narození: 29.9.1989
Znamení: váhy

Charakteritika postavy Kláry Kalinové: Dcera majitele stáje Svatý Hubert Marcela Kasliny. Prožije komplikovaný vztah s Davidem Horou.

Tereza Voříšková je česká herečka. Studuje Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický. V poslední době je hojně obsazovanou herečkou.

Za roli ve filmu Zemský ráj to na pohled byla nominována na Českého lva 2009 za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.

Kompletní životopis herečky Terezy Voříšková.

Filmografie

  • 2015 - Laputa
  • 2015 - Případ pro exorcistu
  • 2015 - Reportérka
  • 2014 - Znamení koně 2
  • 2014 - Clay's P.O.V.
  • 2014 - Všiváci
  • 2014 - Život je život
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2013 - Rozkoš
  • 2013 - Terapie II.
  • 2012 - Pohřešovaný
  • 2012 - Velkej Honza
  • 2011 - Alois Nebel
  • 2011 - Borgia
  • 2011 - Znamení koně
  • 2009 - Ať žijí rytíři!
  • 2009 - Ctrl Emotion
  • 2009 - Ďáblova lest
  • 2009 - Peklo s princeznou
  • 2009 - Zemský ráj to napohled
  • 2009 - 2Bobule
  • ...