Vilma Cibulková (Dáša Horová) - seriál Znamení koně

Vilma Cibulková (Dáša Horová) - Znamení koně

Vilma Cibulková - Dáša Horová

Věk: 47
Datum narození: 26.3.1963
Znamení: beran

Charakteritika postavy Dáše Horová: Hlavní ženská role seriálu. Po smrti svého muže přebírá zodpovědnost nad statkem Slunečná hora.

Vilma Cibulková je česká herečka. Po absolutoriu DAMU hostovala nejprve v Divadle na Zábradlí. Od roku 1985 do roku 1990 byla členkou činohry Národního divadla v Praze, posléze byla členkou Divadla pod Palmovkou, kde působí jako host dodnes.

Získala Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli (Pupendo), vyhrála v anketě Neviditelný herec aneb Nejpopulárnější herecký výkon na vlnách Českého rozhlasu 2002/2003.

Kompletní životopis herečky Vilmy Cibulkové.

Filmografie

  • 2016 - Krycí jméno Holec
  • 2015 - Fotograf
  • 2015 - Správnej dres
  • 2013 - Křídla Vánoc
  • 2012 - Život je ples
  • 2011 - Hranaři
  • 2011 - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
  • 2011 - Tajemství staré bambitky
  • 2011 - Znamení koně
  • 2009 - Naděje
  • 2009 - Post Bellum
  • 2009 - Zemský ráj to napohled
  • 2008 - Hrobník
  • 2008 - Nemocnice na kraji města - nové osudy
  • 2008 - Picasso
  • ...